Cautare

15972 de rezultate pentru "despre targuri" (4.23 secunde)
De-a lungul timpului, Pamela Clinciu a fost prezenta la diverse targuri traditionale cu produsele sale: la Brasov, Galati, Tulcea, Sinaia, TArgu Jiu, Romexpo, Parcul Herastrau si Parcul Cismigiu.
Imi doresc ca la aceste targuri sa fie numai produse traditionale romanesti!", ne-a spus Emil Florescu. La standul sau, romanii au putut gasi si achizitiona:
Mergem la Piata taraneasca de la MTR, dar si la alte targuri traditionale!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Mergem la Piata taraneasca de la MTR, dar si la alte targuri traditionale!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
A fost un targ foarte frumos, dar straini au fost mai putini spre deosebire de alte targuri din alte orase la care am participat.
Emil Florescu este o prezenta constanta la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman, dar si la alte targuri.
De-a lungul timpului, Pamela Clinciu a fost prezenta la diverse targuri traditionale cu produsele sale: la Brasov, Galati, Tulcea, Sinaia, TArgu Jiu, Romexpo, Parcul Herastrau si Parcul Cismigiu.
ateliere de creatie, targuri de economie sociala, Ziua Portilor Deschise, Esentiala este crearea unei retele de colaborare intre cele sase structure de economie sociala infiintate in cadrul proiectului si alte intreprinderi de economie sociala sub egida MATCA (brand social detinut de catre Asociatia pentru Economie Sociala (AES) si coordonata de "AUR" - A.N.S.R.U).
Targuri / Romexpo, Bucuresti, Romania Bazarul de Craciun, eveniment filantropic aflat la cea de-a 22-a editie, are loc la Romexpo, Pavilionul C3, pe 7 decembrie, intre orele 10:00 - 17:00, si reuneste comunitatea internationala din Bucuresti, in beneficiul mai multor cauze sociale.
Acesta vine la targuri si cu cele sase soiuri de magiun de prune din vanata romaneasca, tuleu, stanlei, anaspet, clotuse si arjan, dar si palinca si tuica.
Criteriile sunt ca produsul sa fie calitativ si competitiv si pentru aceasta ar trebui organizate cat mai multe targuri cu produse traditionale, sa existe o autoritate care sa aiba un clasament al acestor produse in functie de calitatea lor si sa se inteleaga etapele pe care producatorii trebuie sa le parcurga pentru aplicarea in practica a retetei, astfel incat produsul sa aiba pretul competitiv pe piata.
Evenimentul se inscrie in reteaua celor mai importante targuri de Craciun din Europa, Christmas Markets: www.christmasmarkets.com. Bucharest Christmas Market este dedicat tuturor categoriilor de public, intrarea fiind libera.
Amatorii de cicloturism vor putea admira peisajele unice ale zonei, vor putea vizita muzee, targuri ale producatorilor de artizanate, magazine de biciclete si se pot caza in hoteluri sau zone de camping special amenaje pe traseu.
De-a lungul timpului, reprezentantii firmei au fost prezenti la diverse targuri traditionale cu produsele sale: la Brasov, Galati, Tulcea, Sinaia, TArgu Jiu, Romexpo, Parcul Herastrau si Parcul Cismigiu.
Existenta unui abator in zona le-ar aduce mai multi bani in buzunare si n-ar mai fi nevoiti sa vanda marfa in targuri, fiind pacaliti de cumparatori.
"Vom mai fi prezenti si la alte targuri: Kilipirim, la Sala Dalles, si targul de la Indagra, in ultimul week-end din luna octombrie", au adaugat reprezentantii firmei Treasure.
- organizarea de campanii de informare si constientizare pe teme legate de promovarea sanatatii (23 de targuri de sanatate) si promovarea bunelor practici SSM (19 Caravane SSM), la care au participat un numar de peste 4.000 de persoane din mediul rural;
vinsieu.ro informeaza: Targul Ozosep - editia speciala a lunii decembrie 2016 Bucuresti, 10 Dec 201- 11 Dec 2016 Targul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare editie a anului, in Gradina Verona!
- De 8 ani vin la aceste targuri traditionale organizate pe platforma de la Academia Militara! Sucul de mere, presat la rece, care contine vitamina C (la 5 lei / litru) este cel mai cautat, dar si socata - la 5 lei / litr.
Targul este deschis sambata, duminica si luni intre orele 10.00 - 18.00. Cel mai bine, la aceste targuri se dau tuica noua, palinca si palinca de prune.
google-analytics.com